Tarján-Őrker Kft.

Őrzés-védelem, vagyonvédelem, Recepció, portaszolgálat, Futárszolgálat, Takarítás



Bemutatkozás:

Cégünk 2010-ben alakult, teljes egészében magyar tulajdonú vállakozás, mely rendelkezik minden engedéllyel, amelyet a vagyonvédelmi tevékenység ellátásához a törvények ill. jogszabályok előírnak. Célunk megbízóink magas színvonalú szolgáltatása, valamint ügyelünk arra, hogy kötelezettségeinknek mindig pontosan, határidőig eleget tudjunk tenni.

TEVÉKENYSÉGEINK:

- Őrzés-védelem
A Megbízó igényeinek maximális figyelembevételével vállaljuk épületek, létesítmények, telephelyek védelmét, őrzését, a tulajdon elleni támadások megelőzését, minden esetben az adott objektum sajátosságainak feltérképezésével. Folyamatos, időszakos, vagy alkalmi időbeosztással - cégek és magánszemélyek részére is. Tevékenységünket mindig ügyfeleink igényeihez igazítjuk. A vagyonbiztonsági helyzet pontos ismeretében megtervezzük, megszervezzük és lebonyolítjuk az objektumok védelmét (személy- és gépjármű be- és kiléptetést, a személy- és csomagátvizsgálást, a kulcskezelést, a területellenőrző járőrözést).

- Recepció, portaszolgálat
Belépés jogosságának az ellenőrzése, be- illetve kiléptetés előírtak szerinti végrehajtása, érkező vendégek fogadása és az objektumon belüli kísérése. A megrendelő által meghatározott, illetve elfogadott okmányok vezetése. Elektronikus biztonsági jelzőrendszer figyelése.

- Futárszolgálat
Kisméretű, fontos és bizalmas küldemények, értékes, vagy sürgős csomagok szállítása Magyarország területén "kézből- kézbe".

- Takarítás
Vállaljuk épületek, létesítmények, telephelyek napi ill. időszakos takarítását.

- Nyilvános illemhely üzemeltetés
Nyilvános - fizetős illemhelyek üzemeltetése, takarítása, karbantartása.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

3100 Salgótarján, Ybl Miklós út 55.   térkép>

Telefonszám:

06/20/3774427

Fax szám:

E-mail cím:

tarjanorker@freemail.hu

Weboldal(ak):