Lila Akác Vendégház

Térjen be hozzánk, pihenje ki a hétköznapok fáradalmait!

Bemutatkozás:

Vendégházunk Drégelypalánkon, a Börzsöny lábánál található, környezeti adottságai, fekvése igen kedvező, mivel a falu központjától alig 100 méterre van. Üzlet, étterem, posta, gyógyszertár, orvos szintén 100 m-es körzetben megtalálhatók. Könnyen megközelíthető autóval a 2-es számú főúton, illetve tömegközlekedés szempontjából is kiváló helyzetben van, mert a buszmegálló és a vasútállomás is 2 percnyi járásra van.

A vendégházban felszerelt konyha, 2 db felújított fürdőszoba, valamint 1 db 2 ágyas és 2 db 3 ágyas szoba várja a pihenni vágyókat (baráti társaságokat és családosokat egyaránt). A szobák igény szerint pótágyazhatóak. Az ott tartózkodás alatt az igénybe nem vett szobákat más vendég számára nem adjuk ki, így biztosítva vendégeinknek a teljes nyugalmat.

Az udvar teljesen zárt, kapualjas megoldású, így 2 személygépkocsi száraz parkolását biztosítja. A kertben lehetőség van bográcsozásra, grillezésre. Elkészült kerti kiülőnk, melynek köszönhetően a szabadban, de fedett helyen élvezhetik vendégeink a környezetet.

Amennyiben vendégeink igénylik, lehetőség van helyi termékek fogyasztására (sajt, tej, túró), bort kóstolni, állatot simogatni.

A Börzsöny lába és az Ipoly völgye közt elterülő kis falu már fekvésénél fogva vonzó az idelátogató vendégek számára. Drégelypalánk természeti kincseinél, kulturális és történelmi örökségénél fogva egyaránt érdemes hely arra, hogy az idelátogatók eltöltsenek itt szabadságukból néhány napot, és alaposabban megismerjék a környék értékeit. A helyi emberek barátságosan fogadják az idelátogatókat, és bármikor szívesen elbeszélgetnek velük, vagy épp útbaigazítást adnak, ha szükséges. Községünk büszkesége Drégely vára, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környék településeire, illetve a Duna-Ipoly Nemzeti Parkra. A közelben kiépített kerékpárút található, a településen kerékpár-kölcsönzésre van lehetőség.
Környékünk közelében található egyéb látnivalók: nógrádi vár, honti szakadék, tsitári kápolna, kemencei-völgy (a híres kemencei erdei kisvasút is itt közlekedik).

Térjen be hozzánk, szeretettel várjuk!




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2646 Drégelypalánk, Fő út. 85.   térkép>

Telefonszám:

06-20-8231506

Fax szám:

E-mail cím:

mocher.n@freemail.hu

Weboldal(ak):