Stahl-Varianten Kft.

Utcabútorok, hulladékgyűjtők, kerítéselemek gyártása



Bemutatkozás:

A Stahl Varianten Kft. az utcabútorok gazdag választékát tervezte és gyártja, acél rácsszerkezetek kedvező szilárdsági adottságainak figyelembevételével. A különleges alapanyag felhasználásával eddig kevésbé ismert szerkezetü és formájú közterületi mütárgyakat, kerítéseket, egyéb külső- és belsőépítészeti megoldásokat lehet megvalósítani.

Egyedi elképzelések kivitelezésével csak tervezői fantázia kérdése a forma- és színgazdag, változatos közterületi alkalmazás.

A kerti padok tetszöleges hosszméretben és változatos egymáshoz való csatlakoztatáshoz készülhetnek. Így biztosított a hagyományos, illetve a szerkezeti adottságokból kínálkozó, körben, körívben való egymással párhuzamosan és szög alatt kapcsolódó elhelyezés.

Hasonló szerkezeti anyagok felhasználásával gyártjuk a különbözö típusú hulladékgyüjtőket. Ezeket lehet rendelni kiemelhető és így üríthető 30 l-es fémtárolóval, vagy müanyagzsákos gyüjtővel, illetve hamutartóval. Gyártmányaink között megtalálhatók még a kerékpártárolók, forgalomterelő oszlopok, a növény- és virágtárolók.

A kerítéselemeket, kapukat, járórácsokat, lépcsőrendszereket nyolc-tíz féle speciális rácsszerkezetből a megrendelő egyedi igényeinek figyelembevételével gyártjuk.

Minden gyártmányt kettős felületvédelemmel látunk el. A kész acélszerkezeteket tüzihorganyzás után porfestés technológiával tetszőleges, RAL színskála alapján választható színre festjük. Az átrozsdásodás elleni védelem 6 évre szól. Az erős acél rácsszerkezetek jól ellenállnak a gyakori közterületi rongálásoknak is.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

3060 Pásztó, Gyöngyösi út 2.   térkép>

Telefonszám:

06/32/560-560

Fax szám:

06/32/560-560

E-mail cím:

stahlvarianten@t-online.hu

Weboldal(ak):