Nádasdi Elektro Kft.

Biztonságtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése, karbantartása, értékesítése



Bemutatkozás:

A Nádasdi Elektro Biztonságtechnikai Kft. szakemberei 1989-től foglalkoznak biztonságtechnikával.
A Kft. ügyvezető igazgatója, és egyben tulajdonosa Nádasdi Gyula. Cégünk családi vállalkozásként indult, mely a megrendelési állomány fokozatos növekedésével jelenleg 14 fővel működik.
Az 1997. évben alapított Nádasdi Elektro Biztonságtechnikai Kft. munkatársai arra törekednek, hogy a legmagasabb technikai és technológiai színvonalat képviselő vagyonvédelmi termékeket és integrált biztonságtechnikai rendszereket, a teljes körű tanácsadást, a tervezést és kivitelezést, valamint a folyamatos szerviztevékenységeket magába foglaló komplex szolgáltatást nyújtson partnereinek az elektronikus behatolásjelző-, automatikus tűzjelző- és oltóberendezések, a beléptetőrendszer, a videotechnika, valamint a távfelügyeleti és integrált épületfelügyeleti biztonságtechnikai hálózatok területén.
A cég piaci jelenlétének stabilitását és kedvező megítélését a legjobban bizonyítja, hogy a vállalkozás árbevétele évről-évre növekszik.
Eredményességünkhöz nagymértékben hozzájárul, hogy a cégvezetés jelentős hangsúlyt fektet a dolgozók szakmai felkészültségére. Ennek érdekében folyamatos lehetőséget teremt munkatársainak a biztonságtechnikai vállalkozások által szervezett szakmai továbbképzéseken és szimpóziumokon való részvétellel, valamint a felsőoktatási továbbképzések támogatásával. Ezen szakmai felkészültség a partnereink megelégedettségével mérhető.
Egyre nőtt a minősített-titkosított adatokat tartalmazó megrendeléseink száma, melynek céljából munkatársaink titkos ügyiratkezelői tanfolyamot végeztek, illetve a titkosított dokumentációk biztonságos tárolásához szükséges technikai feltételeket is kialakítottuk.
Társaságunk a minőségre kiemelkedő fontossággal figyel, ezért 2001. évben megszereztük az ISO 9001:2000 minőségirányítási szabvány keretén belüli tanúsítást.
Cégünk minden alkalmazottja személyes tudásával és felelősségvállalásával járul hozzá a cég sikeréhez, valamint partnerei megelégedettségéhez.

„NEKÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA A LEGFONTOSABB”




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

3100 Salgótarján, Rákóczi út 1-9.   térkép>

Telefonszám:

06/32/317-752, 06/32/422-699

Fax szám:

06/32/422-699

E-mail cím:

n-alarm@nadasdielektro.hu

Weboldal(ak):