Horváth Kulcsosház

3 apartmanból álló vendégház a Börzsöny hegység lábánálBemutatkozás:

A Horváth Kulcsosház Észak-Közép-Magyarországon, Diósjenőn található, egy 1912-ben épült parasztház felújítása és átalakítása után vált alkalmassá vendégfogadásra. A rendbehozatal során gondosan ügyeltünk arra, hogy a régi építészeti megoldások megmaradjanak: megőriztük a gerendás mennyezetet és a tornácot, és az udvaron található gémeskutat, amely most is működőképes.

A Horváth Kulcsosház három apartmant foglal magába:
Apartman I.:
Két szobából, konyhából, fürdőszobából, férfi-női WC-ből áll. A szobákban 4-4 fő részére alakítottunk ki szálláshelyet. Ezt az apartmant elsősorban népes családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk. Mindkét szobában színes tv található kábel tv szolgáltatással, a konyha teljesen felszerelt, hűtőszekrény, mikró, edények, főzési lehetőség, stb.

Apartman II.:
Egy szobából, konyhából, fürdőszoba-WC-ből áll. A szobában színes tv kábel tv szolgáltatással található, a konyha teljesen felszerelt, hűtőszekrény, mikró, főzési lehetőség, stb. Ezt az apartmant kis családoknak, illetve három személy részére ajánljuk.

Ez a két apartman a hosszú parasztház első és középső részében (természetesen külön bejárattal) helyezkedik el. A hátsó részben található a közösségi szoba, melyben egy 12 személyes asztal, nagyképernyős tv kábel tv szolgáltatással, DVD lejátszó filmekkel, hűtőszekrény, olvasni való és egy nagyméretű asztali foci (csocsó) várja kedves vendégeinket.

Apartman III.:
Egy különálló épületben található, mely a régi paraszti porták elengedhetetlen tartozéka, az úgynevezett "nyári konyha" átalakítása után vált vendégfogadásra alkalmassá. Ebben egy szoba, konyha, fürdőszoba-WC található. A szobában itt is színes tv, konyha -a másik kettővel azonos módon felszerelve- található. Ez az apartman két személy pihenését biztosítja.

Mindhárom apartman gázfűtéssel van ellátva, így télen-nyáron vendégeink rendelkezésére tudunk állni. Az apartmanok egy nagy udvaron állnak, ahol grillezési, szalonnasütési lehetőséget biztosítottunk. Az udvaron -a kerti bútorok mellett- egy fedett pihenőhely is van, mely alatt tíz-tizenöt személy kényelmesen elfér. Az udvaron a gépkocsik elhelyezésére is van lehetőség.

Diósjenő a Börzsöny hegység keleti oldalán található. A természetet és a kirándulást kedvelők szép túrákat szervezhetnek a hegyek közé. A faluhoz tartozik egy kb. 50 holdas horgásztó, ahol a horgászatot kedvelők hódolhatnak szenvedélyüknek. Található a faluban egy feszített víztükrű strand is, mely a nyári szezonban látogatható.
vissza a kereséshez >>

A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2643 Diósjenő, Zrínyi út 4.   térkép>

Telefonszám:

06/35/525-030, Mobil: 06-30-2344640

Fax szám:

E-mail cím:

djhorvath@t-online.hu

Weboldal(ak):