Magdi Vendégház

Hangulatos, családias szálláslehetőség Diósjenőn, a Börzsöny lábánál



Bemutatkozás:

Az apartman 1,5 szobás, melyből a nagyszoba 4 férőhelyes, a kisszoba 2 férőhelyes, 2-6 főig lehet igénybevenni. Az apartman kizárólag mindig egy család vagy egy pár részére kiadó. Az apartmanban egy azon időben más nem tartózkodik. Továbbá ünnepnapokon és a nyári szezonban kizárólag 3 fő, vagy afölött tudom fogadni vendégeimet.

A vendégház teljesen felszerelt: TV, rádió, hűtő, mikrohullámú sütő, teljes konyhai felszerelés, stb. A szobák parkettázottak, fa bútorokkal vannak berendezve. A zuhanyzót csak a kisszobán keresztül lehet megközelíteni. Az apartmanhoz tartozó terasz nyári terasz, nem téliesített!

Gépkocsival érkező vendégeink részére zárt területen parkolási lehetőséget biztosítunk.

A kertben szinte minden megtalálható a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz. Ilyenek többek között: Fazsindelyes szaletli, szalonnasütő, bográcsozó, napozó, illetve hintaágy, kerti mosogató, kerti tusoló, gyermekek részére mászóka, csúszda, homokozó, hinta, kosárpalánk, lengőteke és kisvonat.

DIÓSJENŐ:
A közel háromezer fős lélekszámú Diósjenő festői szépségű helyen, a börzsönyi hegyek, a Cseh-vár, a Závoznyereg, a Kő-szirt, a Kámor és a Bugyihó lábánál, a Jenői-patak és a Lókos-patak partján fekszik, a fővárostól 60, Váctól 25 km-re. A környéken két horgásztó található és sok kirándulási lehetőség várja az idelátogatókat.

PROGRAMLEHETŐSÉGEK:
Diósjenői Erdei Szabadidőpark: foci, minigolf, tollas, állatsimogató, lengőteke, bográcsozás, trambulin, íjászat, sétaút, kirándulás és még sok játék, szórakozás vár.
Csóványos, Nagy-Hideghegy, Nógrádi vár,Drégelyvár, 15 km-en belül erdei kisvasút, Visegrád, stb.
Nyáron strand áll az üdülni vágyók rendelkezésére, de vadászatra és horgászatra is van lehetőség.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2643 Diósjenő, Börzsönyi út 110.   térkép>

Telefonszám:

06/35/364-357, Mobil: 06-20-563-7315

Fax szám:

E-mail cím:

magdivendeghaz.dj@gmail.com

Weboldal(ak):